Novinka

Fondánový papír průměr 20 cm

250 Kč
Skladem

Zde si můžeš objednat fondánový papír průměr 20 cm

Kategorie: Fondánový papír
Doručení do 48 hodin
Doručení do 48 hodin
kamkoliv v ČR
Gel zdarma
Gel zdarma
K objednávce nad 500,- Kč
Přes 1000 výdejních míst
Přes 1000 výdejních míst
po celé ČR

Je to snadné, vlož do košíku tuto položku a nahraj svoji fotku nebo obrázek. Můžeš také přidat poznámku.

Netiskneme obrázky s licencí!

Dokonči objednávku a mi se o vše postaráme.

 

Jak vložit obrázek:

V detailu produktu se pod tlačítkem "Přidat do košíku" zobrazuje formulář pro vložení poznámky a přílohy. U formuláře si můžete nadefinovat vlastní nadpis i úvodní text v poznámce. 

 

Složení:

Modifikované škroby (E1422, E1412), maltodextrin, cukr, glycerin (E422), dextróza, voda, rostlinný kokosový olej, želírující látka: celulóza (E460i, E466), arabská guma (E414), emulgátory: E471, E492, E435, aroma: vanilin, regulátor kyselosti: E330, konzervant: E202

POZOR – DŮLEŽITÉ

Optimální podmínky skladování: 15-20°C, vlhkost 40-55%.

Při nižších hodnotách fondánový papír tvrdne a je křehký: v tomto případě se před použitím doporučuje umístit papír v blízkosti tepelného zdroje (25/30°C) na několik minut aby získal opět původní měkkost a vláčnost.

 

Použití:

Po potištění odstraňte průhlednou fólii pod cukrovou vrstvou. Umístěte list přímo na dort a ujistěte se, že dobře přilne – pro lepší výsledek můžete umístit list na tenkou vrstvu šlehačky; fondánový papír může být použit na každý druh cukrářského zdobení.

Lepení jedlého papíru na krémový dort

Lepení jedlého papíru na potahovaný dort